Schadeherstel

autoschade-herstel

A.A.S. Autoschadespecialist de Kiefte in Eibergen in gespecialiseerd in autoschadeherstel

Betreft het autoschade na een aanrijding, een paaltje, een inbraak of een hagelbui?

Uw auto is bij 'de Kiefte' in Eibergen in goede handen.
Uiteraard ook als u woonachtig bent in Haaksbergen, Neede, Rietmolen, Rekken, Beltrum, Borculo, Groenlo en omliggende plaatsen. Met onze haal- en brengservice en / of vervangend vervoer houden wij u gewoon mobiel!

Waarom kiezen voor A.A.S .Autoschadespecialist de Kiefte in Eibergen?

Bij ons is niet alleen aandacht voor uw schade auto maar ook voor uzelf! Dat u bij ons korting heeft op uw eigen risico of dat het eigen risico zelfs komt te vervallen, is ook een prettige bijkomstigheid na deze vervelende gebeurtenis.

Wij geven u nèt dat beetje meer. Hieronder wordt dat stapsgewijs uitgelegd.

Wat gaan wij voor u betekenen:

* Hulp bij invullen aanrijdingsformulier: 
Een aanrijdingsformulier/schadeformulier invullen is voor u geen dagelijks werk, gelukkig maar, daarom  helpen wij u graag. Terwijl u geniet van een kopje koffie/thee vullen wij de (ontbrekende) gegevens in en beantwoorden al uw vragen.

* Melding van schade bij verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon:
Indien dit nog niet gebeurt is regelen wij dit voor u

* Beoordeling van de autoschade:
Wij lopen met u mee naar de auto om de schade te beoordelen en maken foto's van de ontstane schade.

* Bespreken van de behandelingswijze:
Wij voeren de gegevens in en bespreken met u wat er met uw auto gaat gebeuren tijdens het herstelproces. Op deze wijze bent u volledig op de hoogte en weet u precies wat wij gaan doen om de schade perfect te herstellen.

* Inplannen reparatie:
Wanneer de auto zodanige schade heeft en niet meer verder kan of mag rijden, vanwege kapotte verlichting of uitstekende delen, kan uw auto blijven staan. Betreft het een rijdbare schade dan overleggen wij met u om een afspraak maken op welke dag of dagen u het beste uitkomt.

* Inzetten van gratis vervangend vervoer en/of haal- en brengservice:
Tijdens de reparatie ontvangt u gratis* leenauto, indien gewenst.  De auto plannen wij voor u in zodat u op het moment van brengen direct met de vervangde auto op pad kunt. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen u thuis en halen u op als de auto klaar is.

* Beantwoorden van al uw vragen omtrend de schade:
Als u hierna nog vragen heeft beantwoorden wij die graag.

Na reparatie ontvangt u:

* Een perfect herstelde auto gewassen met een glansprotector. Deze glansprotector legt een filmlaag over de lak waardoor deze beschermt is tegen vuil. Bij de volgende wasbeurt is het vuil sneller en makkelijker te verwijderen. Uiteraard is deze zgn. lakverzegeling ook apart bij ons te verkrijgen. Ook ideaal voor uw caravan.

* 4 jaar FOCWA garantie Deze garantie is voor het totale herstelwerk wat wij hebben uitgevoerd.

* Levenslange lakgarantie (LTW Life Time Warranty) Deze unieke garantie kunt u activeren op deze site, onder het kopje 'home', en voorziet uw auto van 10 jaar lange lakgarantie. Levenslang is in de autowereld 10 jaar.

* Nieuw aanrijdingsformulier  Tip: laat deze in uw auto liggen, een ongeluk zit helaas in een klein hoekje.

* Dit alles samen in een handig mapje voor in uw auto

U ziet het, bij A.A.S. Autoschadespecialist de Kiefte in Eibergen krijgt u net dat beetje meer.

Wij repareren o.a. voor:

1465285914099949824517                        

Mocht uw verzekeringsmaatschappij hier niet bij staan, geen nood. Neemt u gerust contact met ons op. Ook voor die verzekeringsmaatschappij kunnen wij uw auto herstellen en zorgen voor een volledige afwikkeling. Dit is enkel een greep uit de voor ons meest voorkomende maatschappijen.

Schadeherstelproces

Tijdens de reparatie worden er foto's gemaakt zodat u of uw verzekeringsmaatschappij exact kan zien hoe wij de schade hebben hersteld. Een prettige transparante manier van werken.

Budget schadeherstel

Schade die ontstaan is aan uw, WA of WA+ verzekerde, auto door eigen fout of door iemand die geen briefje achter gelaten heeft, is een heel vervelende gebeurtenis. Wij van AAS de Kiefte in Eibergen (Berkelland) denken graag met u mee om de schade op een goede maar voordelige manier te hertellen.

Hierbij moet u denken aan het gebruiken van gebruikte onderdelen of MQ onderdelen, niet orgineel maar wel mooi passend, wat een goed alternatief is. Wij bespreken met u een mogelijk herstelproces en u kunt altijd aangeven wat uw wensen hierin zijn zodat het betaalbaar blijft voor u. Uiteraard kunnen wij veel herstellen, dat is uiteindelijk ook ons vak, ook hierin valt het één en ander te besparen. Ook op spuitkosten zijn veel keuzes te maken. In goed overleg is veel mogelijk, zolang de auto maar veilig de weg weer op gaat.

Goedkoop herstellen is dus zeker een mogelijkheid. Kom gerust langs met uw auto wij helpen u graag!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren