Services

Hoge kwaliteit dienstverlening

We doen er alles aan om u zo snel mogelijk tot dienst te zijn.

  • Jubileum actie!
    Wie jarig is trakteert! Wij bestaan 25 jaar en nodigen u uit voor onze OPEN DAG op ZATERDAG 6 APRIL aanstaande. Neem een kijkje in de wereld van schadeherstel en race uw eigen F1 race in een Max Verstappen Racingseat. Durft u het aan? Like onze facebookpagina. Wij verloten onder onze ‘volgers' diverse prijzen. 
    Lees meer
  • Jubilerend De Kiefte zweert bij duurzaam
    Jubilerend De Kiefte zweert bij duurzaam EIBERGEN - Energie-aanbieders kunnen er vaak niet bij: de energienota van Autoschadespecialist De Kiefte. Steffen en Karin Kruidenier en hun vier collega's werken dit voorjaar op de kop een kwart eeuw zo duurzaam mogelijk. Hergebruik van lucht in de spuitcabine zorgt ervoor dat het bedrijf toe kan met een veel kleinere brander. “Een keer verwarmen is voldoende", legt Steffen Kruidenier uit. “Er gaat steeds 20 procent verse lucht bij, maar alleen die hoeft maar te worden verwarmd.” Bij de start in 1994 was De Kiefte  een van slechts een handjevol schadeherstelbedrijven in Nederland waar met watergedragen lak werd gespoten. Sinds ruim vijf jaar is het inmiddels de norm.  Dat zulke lak niet slechter is, bewijst de oude leenauto die ooit werd gepimpt naar het ontwerp van een basisschoolleerling. Vanaf zijn achttiende reed de ontwerper er een paar jaar in, waarna de auto terugging naar De Kiefte. “De jonge ontwerper was aan iets anders toe, en het is en blijft toch ons visitekaartje natuurlijk...", lacht Karin Kruidenier. Koplampen Voor categorieën lichtere…
    Lees meer

Ervaar onze service en dienstverlening

Heeft u ooit schade gehad en ervaren hoe dit was? Het gaat vooral om het snel ontzorgen en adequaat handelen. De Kiefte doet dat voor u. Hoe?

3 van onze 9 garanties

Toch prettig om te weten!

Super snelle en persoonlijke service.

Wilt u het uitproberen? Bel of mail ons gerust.

+31 0545-474 545 info@dekiefte.com